Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: november 2010

Bloggpause

De som har lest bloggen min tidligere. Har sikkert sett at jeg har blitt skikkelig dårlig på å blogge i dey siste. Og at jeg ville starte på nytt. Men helt ærlig orker jeg ikke det nå. Men kanskje jeg starter igjen en gang senere.

Publisert: 14.nov.2010 @ 00:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Vil du bli anbefalt?

Fra og med i dag skal jeg på en måte "starte på nytt", med bloggen. Sykt mange som lager en ny blogg når de gjør det. Men det orker ikke jeg. Så tenkte jeg at en blogganbefaling hadde vært en kul måte å starte igjen! I dag skal jeg bare være hjemme å slappe av, så derfor har jeg lyst til å se på noen blogger. Den bloggen jeg liker best av de som har kommentert, anebafaler jeg. Så om du vil at jeg skal anbefale din eller en venns blogg legg igjen en kommentar!

- Eva

 


Publisert: 13.nov.2010 @ 14:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 13

Blogg vs blogg!

Heeeei igjen!

Jeg vet at det er 10 min, siden jeg blogga sist nå. Men jeg så at jeg har fått kommentar om at jeg er med i blogg vs blogg! Jeg får så syyykt dårlig sammvittighet, når jeg melder meg på sånnt og glemmer det. Siden de som har blogg vs blogg, ofte gjør det for å få lesere om kommentarer. Jeg vet det er teit å gjøre det for å få kommentarer, men når jeg først har meldt meg på, må jeg jo skaffe dem kommentarer som de vill! Så hver så snill å stemme i blogg vs blogg HER. Stem på den bloggen du synes er best. Om du har lest noen av dem da! :)


Gammelt bilde fra minas bursdag. Det er så kjedelig med innlegg uten bilder....


Føler du deg også slem, om du ikke får noen til å stemme, når du er med i blogg vs?

Publisert: 09.nov.2010 @ 19:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Lekser, lekser oooog lekser....

Haallo!

I dag har vært ute med noen venner. Det er snart for kaldt til å være ute merker jeg. Til vanlig pleier vi å sitte på huskene å bare prate, men når det ikke er sol heller blir det kjempe kaldt! Når jeg kom hjem, hadde lillesøstra mi ordna hjemmelaget pizzza! Nam, nam. Jeg synes at hjemmelaget pizza er bedre enn den på pizza restauranter til og med! Etter jeg har skrevet dette innlegget og overtalt meg selv til å logge av PCen, skal jeg overtale meg selv til å gjøre litt lekser.

Synes du også at det er for kaldt til å være ute?

Publisert: 09.nov.2010 @ 19:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Er bildene på din blogg også borte?

Heeei!

Jeg trenger hjelp! Av en eller annen merkelig grunn kommer ikke blogg bilder opp på skjermen min! De kommer bare som stoooooore firkanter. Og jeg mener hvor morsomt er det å lese en blogg full av firkanter? Jeg har sett at det ikke bare er min blogg som er sånn. Men på noen blogger synes nesten alle bildene, og andre synes bare noen få av bildene! Er det blogg.no det er noe feil med eller er det PCen min?

 

 

Kan du se bildene?

Publisert: 08.nov.2010 @ 21:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Min spilleliste

Haaallo! :)

Disse sangene er de jeg har hørt på mest de siste dagene, tror jeg. Jeg hører på kjempe
masse variert. Hvis du har hørt alle sangene, så ser du at det er heeeeeeeelt forskjellige
sanger. Jeg er sånn som bytter musikk jeg hører på hele tiden. 


Cee Lo Green - FUCK YOU

Haha, den sangen er heeeelt på! I see you driving 'round town. With the
girl i love. And im like FUCK YOOOOU! 


Aloha from hell - walk away


Eminem og rihanna - Love the way you lie


Escape the fate - he Day I Left The Womb


Kanye west - heartlessHva slags musikk hører du på? 
Hører du på noen av disse sangene?

Publisert: 07.nov.2010 @ 13:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ny header og design!

NATTA!

Nå har jeg redigert litt om på designet og headeren min! Det er ikke så stor forskjell på designet. Det er kun redigert litt på overskrifts størrelse. + noen andre småting. Headeren derimot er heeeeelt anderledes. Jeg digger den nye headeren min, og jeg brukte ikke så lang tid på den heller. JEG ER SYYYKT FLINK, hahah. Det må jo være lov å skryte litt?

Hva synes du om headeren min?

Publisert: 06.nov.2010 @ 23:38 Kategori: Bloggdesign Kommentarer: 9

Hvilket bilde er finest?Hvilket bilde liker du best?

Publisert: 06.nov.2010 @ 19:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

KJÆRE DØR, JEG HAR SAVNET DEG ESKTREMT!

Hææææææææi!

Jeg har ikke så mye å blogge om nå. Skal straks bort til en kompis. Så derfor blogger jeg om dagens store happening. Jeg har fått tilbake døra mi (vi måtte male den) . Det er faktisk sykt irriterende å ikke ha en dør.  Før jeg tok den vekk, tenkte jeg at det bare er en dør. Men det jeg ikke tenkte over er hvor irriterende det er at alle kan se hvor rotete rommet mitt var. hahah.
Er det noe du ikke kunne leve uten?

Publisert: 06.nov.2010 @ 15:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

HAPPY BIRTHDAY!

Goood morgen!

I dag sto jeg, lillesøstra mi og pappa opp kjempe tidlig for å lage frokost til mamma, for hun har bursdag. I går kveld var jeg helt sikker på at det kom til å bli helt forferidelig, og helt riktig det var det. Men når jeg hadde våknet ordentlig, ble det veldig koselig å lage frokost sammen. Vi hadde også kjøpt kake og blomster. Mamma ble kjempe glad når hun ble vekket av bursdagssangen, med roser, kake og ferdig frokost på sengen! (hhaha, skulle egenltig poste innlegget i går)

 


Hender du at du får frokost på senga? 

Publisert: 06.nov.2010 @ 14:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Declan Galbraith eller Justin Bieber?

Natta!

 

Alle har hørt Justin Bieber, men hvem har hørt Declan Galbraith? Jeg hadde ikke hørt om han før jeg beøkte denne til ei venninde. Han er minst like flink som Justin, mener jeg. Siden han har lys stemme tenkte jeg på Justin Bieber når jeg hørte han, selvom de synger veldig anderledes sanger.

 
Hvem liker du best?

Publisert: 04.nov.2010 @ 22:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

SOME MORE HALLOWEEN PICTURES

WHAT DO YOU THINK?

Publisert: 03.nov.2010 @ 23:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

SOME HALLOWEEN PICTURES

Heeeei!

Jeg skrev et innlegg for liten siden, hvor jeg skrev om halloween forberedelser. Men jeg skrev ikke så mye, så skriver mer nå. Ingvild, Julia, Hector og jeg bestemte oss for å arrangere halloween fest for noen uker siden. Og i helga var den store dagen vi hadde gledet oss til.  Jeg er skikkelig stolt over at vi fikk til å lage en bra fest. Tro meg, det er masse å ordne med. Man må skaffe sted å være på, ordne brus, snacks og godteri osv... Det var helt sykt vært det også er det kjempe koselig når man gjør det sammen. Så til slutt var allt sammen hvert det!WHAT DO YOU THINK?

Publisert: 02.nov.2010 @ 21:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits