Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: september 2010

Converse - Hot or not

Converse er Hooooot! Bare så synd at det blir for kallt å bruke dem om vinteren. Jeg bruker nesten alltid converse. Det er noen som syns de er ubehagelig å gå med, men det syns ikke jeg. Converse er yndling skoene mine!


Fant bildet her.

Hva synses du- Hot or not?

Publisert: 30.sep.2010 @ 21:45 Kategori: Like or Dislike ? Kommentarer: 12

Jeg har laget header til...

Heeei! I går ba lillesøstra mi meg om å lage en hader til hennes blogg! Nå er jeg ferdig med den. Ble ikke veldig høst aktig da. Men bildet var så fint, så følte at jeg måtte bruke det.


HER kommer du til bloggen hennes.

Når jeg ser på bildet har jeg sykt lyst på sommerferie igjen. Heldigvis er det bare en skole dag igjen så er det høst ferie! Gleder meg kjempe. Selv om høst ferie ikke er like bra som sommer ferie da!


Har høstferien din startet?

Hva syntes du om headeren?

Publisert: 30.sep.2010 @ 16:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vil du ha ny header?

Hææi! Det var noen som likte headeren min og lurte på om jeg kunne lage til dem.  Selvfølgelig kan jeg det. Har ikke laget så mange headere, og de jeg har laget har jeg sletta fra PCen etter jeg har gitt dem bort. Derfor har jeg ingen ting å vise fram for å vise resultatet. Men du kan jo se på den headeren jeg har nå, lager sikkert noe lignende.


fra i sommer <3

Vil du at jeg skal lage header til deg?

 

Publisert: 29.sep.2010 @ 16:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

UGGS - HOT OR NOT ?

Hallo!
Nå sitter jeg å gjør lekser så derfor slenger jeg bare fort ut et "hot or not" innlegg. Nå som det starter å bli ganske kaldt, starter folk ta frem vinterskoene eller kjøper nye. Jeg syns uggs ser helt ok ut. Lånte uggs av ei venninde en gang, men syns ikke de var så beahegelige å bruke. Nå lurer jeg hva du syns om Uggs?

 

Hot or Not ?

Publisert: 29.sep.2010 @ 15:43 Kategori: Like or Dislike ? Kommentarer: 6

Jeg har laget ny header!

Nå har jeg laget meg en ny header. Jeg er ikke så veldig flink på photoshop, så det ble ikke verdens beste. Men brukte ikke så veldig lang tid heller, så hvis man tenker på det, så var ikke resultatet så ille. Skal lage en ny en når jeg får tid. Men da må jeg også finne noen bra bilder, og jeg har ingen kule høst bilder som jeg kan bruke.
Hva syns du om headeren?

Publisert: 28.sep.2010 @ 21:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Første innlegg på ny blogg - Hva blogger du om?

Hallo!
Som dere sikkert så i overskriften er dette mitt første innlegg på bloggen. Hadde en blogg før men gikk lei av den. Så derfor lagde jeg denne istedenfor. På den forrige bloggen blogga jeg om litt forskjellig, tror jeg kommer til å fortsette med det, men kanskje det er noe spesielt folk vil at jeg skal blogge om eller ikke blogge om. Vet egentlig ikke hvorfor jeg blogget før. Vet ikke hvorfor nå heller. Men nå vil jeg starte på nytt her. Så da gjør jeg det.sommeren <3

Så jeg lurer litt på hva andre folk blogger om. De fleste blogger jo om hva de gjør hverdag, som er ganske kjedelig å lese om du ikke har et mega kult liv. Men de som blogger om annet enn det å mote, så hadde det vert kult å vite hva de blogger om.


Hva blogger du om?

Publisert: 28.sep.2010 @ 20:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 26.sep.2010 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits