Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: mai 2011

Hvordan har din helg vært?

Min har vært super. (hvertfall mesteparten) Nå sitter jeg pakket inn i skjerf og flisgenser, og drikker kakao, mens jeg ser på "I now pronounce you Chuck and Larry". Den går på TV3 nå. Anbefales å se på den, sykt artig film. Tror jeg holder på å bli forkjøla. Ikke bra. I helga har jeg vært på photokurs. Fikk photokurs i julegave av familien, men har ikke brukt det før nå. Det var kjempe artig. Lærte sykt mye. Visste du at hvis man har treg lokkertid, kan man lage sykt kule bilder med å dytte på kameraet med vilje? Bare se på bildene under. Jeg synes hvertfall det ble skikkelig fancy.     
      // Bildene tatt av meg, med Canon 550, kun fargene er redigert //

Hva synes du om bildene?
Hvordan har din helg vært?

Publisert: 22.mai.2011 @ 21:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

FREDAG DEN 13!

Heeeya! Nå har jeg prøvd ut litt forskjellige photoshop rammer og effekter, på litt forskjellige bilder. Legger ut ett nå. Synes det ble litt fancy. Det var meninga at det skulle se ut som et gammelt papir med et bilde på. Men jeg tror det ble litt fail. Hva synes du om bildet?


Nå skal jeg snart dra til flyplassen, må bare pakke helt ferdig. Jeg skal på konfirmasjon til kusina mi i morgen. Ønsk meg lykke til på flyet. I dag er jo det Fredag den 13. Egentlig er jeg ikke veldig overtroisk, men fredag den 13. er et unntak....

Hva skal du i dag?
Er du overtroisk?

Publisert: 13.mai.2011 @ 15:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

PHOTOSHOP FRAMES

I dag har vi hatt tentamen. Synes det gikk supert. Back to the overskrift. Photoshop. Vet noen hvor jeg finner noen kule bilde rammer? Har funnet noen når jeg søkte på google. Men det hadde vært mye lettere hvis jeg fant en egen side med photoshop effekter.Har lyst på noe lignende det på bildet, og andre effekter! Den ramma der fant jeg HER. Synes det er så kjedelig med helt firkantede vanlige bilder hele tiden!

Vet du om en side med bra photoshop effekter?
Redigerer du mye bilder?

Publisert: 11.mai.2011 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hvordan lage en bra overskrift...

.... Trenger hjelp med det. Klarer aldri å finne noen bra overskrifter.  Nnesten hele familien har dratt hjem etter konfen i går. Merker at jeg blir litt dialekt forvirra med Trondhjem, Fredrikstad, Moss og Berums dialekt rundt meg. Og når jeg i tilleg leser konfirmasjonskort på nynorsk blir det enda bedre! Haha. 

Nå sitter jeg å pugger til prøve i morra. Dagens høydepunkt jo... ehhh, eller ikke.   Også kommer  Christina, Elise og  Per Andreas hit på middag om en halv time. Mamma har invitert alle naboene med familie til å hjelpe oss å sise opp all maten fra konfen i går! Koselig. 

Hva har du gjort i dag?Publisert: 08.mai.2011 @ 19:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Konfirmasjon i dag!

Heeeya! Logger fort inn mens jeg laster ned bildene fra konfirmasjonen min. Har skjedd masse den siste uka med jobbuke, besøk fra Trondhjem, konf forberedelser og konf. Og jeg har tatt en del bilder, så kan hende noen av bildene kommer ut her etter hvert. 

Awww, jeg må ha verdens søteste søster. Hun lagde en helt ny tekst til Let it Be av the beatles også sang hun og spillte den på piano foran alle sammen. Hun er så nydelig!

 

Skal du ha eller dra i konfirmasjon i år?

 

Skulle vært postet klokka 11 i går. Men så hang PCen seg.... 

Publisert: 08.mai.2011 @ 10:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 4
hits