Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: april 2011

Grilling på gang

ENDELIG HELG! Chill, og etter helga er det arbeidsuke. Gleder meg. Rett etter skolen i dag dro jeg og masse folk på ica for å kjøpe is. Men når vi sykla forbi lefdal på veg til Ica, så ville Marja dra innom der for å kjøpe engansgrill til 1 kr. Så vi kjøpte fem stykker. Etter det dro vi på ica å kjøpte is, mais og marshmallows. Namnam. På Ica møtte vi Espen og Vegard, så de ble med oss å grille. Koselig.


Elise, Marja, Christina og meg.


namenam...


Christina og Elise


Naaam, brent marshmallows.

Jeg skulle prøve å steke marshmallows uten pinne, funka ikke helt det.
Søtiser <3

Selvutløser <3

Hender det at du griller?

Publisert: 29.apr.2011 @ 23:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Love is in the air

Ehhh, hvis noen lurte. Elise bestemte overskrifta. You know everything starts with a kiss. Elise ler. Tenkte bare å legge ut ett fort innleg før Elise og jeg går ut en tur. Vet ikke hva vi skal, men det er så nydelig være ute! "Må nyte det fine vårværet, før det blir borte" sitat fra Elise. 

Egentlig så tegner jeg ikke så mye, men fikk dilla for noen dager sia. Så nå tegner jeg hele tiden. Legger ut noen av tegningene nå, så legger jeg kanskje ut flere senere, om jeg orker. 
kiss, kiss, kiss

Hva skal du i dag?
Hva synes du om tegningene? (Elise skrev)

Publisert: 28.apr.2011 @ 15:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Can't Take My Eyes Off You...

 Har fått helt dilla på den sangen der (overskrifta) og "need you now" av Lady Antebellum. Hadde ikke hørt om dem før for noen dager sia da jeg hørte på spotifylista til en kompiss og nå klarer jeg serr ikke å slutte å nynne på dem. Synes de er så syyykt nydelige begge to!  I just can't take, my eyes, of you.... lalalalalalaaaa.... Forresten er bilde ganske random. Nesten ett år gammelt tror jeg. Men jeg har jo ikke forandra meg så mye da. 


Har du hørt noen sanger av  Lady Antebellum før?

Publisert: 27.apr.2011 @ 22:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Bursdag! Bursdag! Bursdag!

Jeg har ikke blogget de siste dagene fordi, jeg har hatt bursdag! Er ikke 14is lenger, lixxxm. Før Bursdagen min lagde Christina, Elise og jeg masse vannballonger. Så hadde vi vannballong lek når de andre kom. Awesome. Også spiste taco, kake og dansa. CHILL! Kunne ønske folk hadde bursdag oftere, det er alltid så morro! Legger ut noen av bildene nå. Kan ikke legge ut alle. Tror vi tok nesten 200 bilder. 


tnååå, glad i deg jeg. 


Awwwwi <3Glad i dere. <3


hahah, det ser sykt teit ut. Men det var artig da.


Erlend og meg. <3


Hahha, jeg måtte bare Vegard! 


Ehhhm. Ingen kommentar.Hva synes du om bildene?
Elsker du også bursdager?


Publisert: 26.apr.2011 @ 22:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

God natt


 Lager et fort nattainnlegg før jeg går å legger meg.
 Har blitt helt avhengi av PCen jeg. Da får jeg vel si hva jeg har gjort i dag da. Jeg har vært hos Hector (linker selv om han nesten aldri skriver noe på bloggen). Jeg har sett filmen Forrest Gump to ganger de siste 24 timene. En av de var med Hector. Den er skikkelig søt! Handler om en mindre inteligent fyr, som er skikkelig nydelig. Historiens beste til å forklare, iknow.   


Se et spøkels! Annsiktet mitt ble helt forferdelig! Bilde ble tatt i går da jeg sto på rulleskøyter med Christina i går. Det må ha sett helt kjempe teit ut. Ingen av oss hadde stått siden 2 klasse. Det bilde der var tatt etter at vi hadde gått med de 1-2 timer. Ooooog kræsjet i jeg vet ikke hvor manfe gjerder!

Hva har du gjort i dag?


Publisert: 23.apr.2011 @ 23:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Need you now...
Lady Antebellum - Need You Now


Picture perfect memories.  Scattered all around the floor.  Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore.  
And I wonder if I ever cross your mind.  For me it happens all the time.  It's a quarter after one,  I'm all alone and I need you now.  Said I wouldn't call, but I've lost all control.  And I need you now.   And I don't know how  I can do without.  I just need you now.  Another shot of whiskey.  Can't stop looking at the door.  Wishing you'd come sweeping.  In the way you did before...

Hva synes du om bilde og sangen?

Publisert: 22.apr.2011 @ 20:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dreads

Me very much love dreads. Haha, herlig engelsk det der. Hva synes du om dreads? Jeg digger det! Jeg hadde noen før. Mens jeg hadde det lagde jeg også noen dreads av extentuones jeg fikk av Hector. Men siden mamma ikke likte dreadsa mine, så tok jeg de ut igjen. Men jeg bruker fortsatt dreads ext. en gang i blant da. Det ser ganske kult ut, når jeg har det oppsatt. Dreads er drit fint hvis de er rene, altså ikke skinte og de MÅ være tynne. Det er kjempe stygt med folk som går rundt med sånne tykke, uvaska greier. 
 

hahaha, der ser de ut som kråkereir da, siden det blåste og håret sto RETT OPP!!!!

Hva syns du om dreads?
Om du vil så - hot or not? 

Publisert: 21.apr.2011 @ 20:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

PICTURES FROM YESTERDAY!

Heeya! Tenkte bare at jeg skulle legge ut bildene fra i går! Da var jeg sammen med Christian og Jonas. Så gjennom bildene ista og oppdaget at jeg ikke var med på noen av de. Jaja, sånn går det når man vil være den som tar bildene. Christian har fått piercing! Super kult. Til vanlig synes jeg ikke det er så pent, men øyenbrynet er dritt kult. Bare på gutter da. Sier bare en ting jeg, AWESOME! Det er jo ikke alle som kler det. Men de som kler det, kler det skikkelig. Fint! Fint! Fint!
 


jonas <3

litt nusselige da.

Hahha, de bildene er så lættis. : ) Øyenbryn piercing <3 Hot10, hhaha ^^

Hva synes du om bildene?
Hva synes du om piercing? 

Publisert: 21.apr.2011 @ 11:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

ROSA, ROSA, ROSA

Roooosa! Først må jeg si at rosa, høres litt teit ut. Selve ordet om du skjønner. Jeg har kjøpt meg nytt headset, som er rooosa! Digger, digger, digger det. Følte meg ganske roda når jeg gikk med det, for jeg hadde allerede rosa bukse, rosa neglelakk og rosa lepstift. Så da måtte jeg nesten ta bilde av det!

 

Liker du rosa?

Publisert: 20.apr.2011 @ 23:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Yesterday's Outfit

God morning sunshine! Rise and shine! Nå skal jeg dra ned i by'n å prøve bunaden min! Håper virkelig den er feridg, den skulle vært ferdig for snart 3 uker siden. Så det blir skikkelig stress om den ikke er det. Det er jo ikke lenge til konfen! Før jeg drar ned bare legger jeg fort ut gårsdagens outfit! 

T-skjorte: Gina tricot
Shorts: Bikkbokk
Sko: Converse

Har du bunad? 
Hva syntes du om antrekket?

Publisert: 19.apr.2011 @ 13:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Påske, påske, have to love it.

Yooo! I dag var Christina og jeg byen. Awesome. Etter vi hadde vært i byen møtte jeg Hector som nettopp hadde kommet hjem fra Miami! Jeg missuner han helt sykt. Han var blitt helt knæsj brun, etter bare fire dager der. Mens jeg bruker shorts for harde livet for å bli brun. Jeg kunne ønske jeg var blandt de som ble brun super fort!


 Bare for å bevise at jeg gåt med shorts.

Nå går jeg snart å legger meg. Skal legge meg litt tidlig i dag tenkte jeg. Dette ble egentlig et gankse dåelig innlegg. Men jeg måtte ha noe å skrive om når jeg la ut bildene vi tok.  Jeg har ikke redigert noen av de, men de ble sykt fine. Så dølte ikke at jeg trengte å gjøre det. Christina sitt kamera er kjempe bra! 

 Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i ferien?

Publisert: 18.apr.2011 @ 22:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Sleepover with Christina

Heeeya! I dag har jeg vært sammen med Julia, Miriam, Vegard og Christina. Kjempe koselig. Først så dro Miriam, Vegard, Julia og jeg ned på brygga å satt der litt. Visste du at det fortsatt er is på ferskvann? Ganske merkelig siden mange allerede har bada i sjøen. Etter jeg hadde vært sammen med de dro jeg hjem å rydda på rommet, så kom Christina hit. Vi tok masse bilder ute. Legger ut noen nå, har ikke giddi å redigere de da. Kommer til å legge ut flere i morra. 
oooops, var egentlig meninga å legge ut et annet. haha ^^


prikkete sokker ftw <3

Nå turer jeg til Christina, så skal jeg sove over der. Men før det har vi tenkt oss innom Kiwi. Så håper vi på at det ikke har stengt når vi kommer dit. Kommer til¨å føle oss ganske driti ut om det har det. Haha ^^

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Publisert: 17.apr.2011 @ 20:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

I'll try....

Påskeferie! Super dupert! Det blir så deilig å bare slappe av en hel uke. Også skal jeg ha bursdag! Akkurat nå har jeg ingen ting å blogge om. Jeg sitter å redigerer litt bilder, også var jeg på trening i sta. En helt vanlig dag. Bortsett fra en ting, ferie! Ferie må være verdens vakreste ord. Hahaha 

Sååå til overskriften. Nå hører jeg på i'll try, som var med i Peter Pan.  Den er så søt!Hva synes du om sangen i'll try?
Hva skal du i ferien? 

Publisert: 15.apr.2011 @ 21:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hyttetur er alltid koselig!

Har ikke blogga denne uka, har ikke skjedd så mye. Har egentlig bare trent og vært med venner. Også var jeg på Hyttetur med noen venner i helga. Koselig. La inn bildene fra helga på PCeni går kveld. Så kan legge ut noen av de nå. Haha, vi så heeeelt skrudde ut på noen av bildene da, menmen jeg har aldri sakt at vi er normale. Har jeg? 

 

 
Arne, meg og Kristine. Hånda mi så helt loca ut, så fjerna den ;L
Hjemmelaget pizza! Namnam <3


Søte dere er daaa! ^^ Vi sloss om Ananasen ...... 

.... og Thomas "vant". Hahhaha, se blikket hans da! Kan jo ikke la være å le.

Syns du også hyttetur er koselig?

Publisert: 14.apr.2011 @ 16:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Blogging in genural...

Heeei , lager bare ett innlegg for å si at jeg ikke kommer til å blogge så mye. Faktisk tror jeg ikke at jeg kommer til å blogge før mandag. Jeg tror jeg kommer til å ha topp 3 innlegg i uka.

Funker det å laste ned bilder på din blogg? (ikke hos meg nå)
Hvor ofte blogger du?
 

Publisert: 07.apr.2011 @ 22:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

What's her name?
HalloHallo, Min kjære venn Mr. Cordybordy man (bildet over), trenger en venn. Han må jo ha noen å være med når jeg ikke er hjemme. Haha^^ Først tenkte jeg å kalle den nye "personen" Mrs. Cordybordy man, men så kom jeg på at da måtte jeg byttet ut man med women. Og det hørtes bare teit ut. Veldig teit. Så derfor trenger jeg hjelp. Hva skal Mr. Cordybordy man sin venn hete?

Publisert: 06.apr.2011 @ 21:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Maybe you're gonna be the one that saves me?

Cuz after all you're my wonderwall.


Har du hørt sangen wonderwall?

Publisert: 06.apr.2011 @ 16:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

MR. Cardboard man

Huff, æsj. Det regner. Jeg hadde startet å få vår følelse, å gledet meg sykt til sommeren. Så kom regnet. Kunne det ikke bare vært sol hele året? Hadde gjort allt mye koseligere! Etter skolen i dag så lagde jeg en liten papp mann. Han ble skikkelig kul. My new best friend. Siden jeg er så kreativ så kallte jeg ham, MR. Cardboard man. Men siden jeg ikke klarer å si MR. cardboard man utales navnet hans Mr. Cordybordy man. Så vet alle det. Haha ^^


Ble han ikke søt? Alltid like glad han, uansett været. Legger ut flere bilder av kjekkasen etter på.

Hva synes du om MR. cardboard man?

Publisert: 05.apr.2011 @ 16:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dagens bildeCanon 550 D redigert med photoshoop.

Hva synes du om bildet?

Publisert: 03.apr.2011 @ 15:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Nail Polish

 Heya! I dag har jeg ikke gjort så mye, var ute å solgte dagbladet ista. Kaldt. Når jeg kom hjem la jeg meg bare å slappa av, også bestemte jeg meg for å ordne ny neglelakk. Mens jeg tok på den tenkte jeg på introen til "pretty little liars" hvor det er en som tar på neglelakk også er det kun neglelakken det er farge på. Og resten er sort hvitt. Så da fikk jeg lyst til å ta ett bilde som så sånn ut selv. Haha, jeg er såååå kreativ.... Bruker du ofte neglelakk?

Publisert: 03.apr.2011 @ 14:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Historiens beste TV-serie


Nå bare slenger jeg inn ett kjempe fort innlegg før jeg setter meg å leser. Ohyess, jeg skal lese pretty little liars. Jeg har sett hele første sesongen av serien. Siden jeg ble helt forelsket i den, så må jeg jo lese bøkene også. Også har jeg kjøpt meg boka på engelsk! Creds til meg! 
Har du sett/lest pretty little liars?

Publisert: 02.apr.2011 @ 23:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

It starts with...

It starts with alaska, er et band fra San Fransisco i California. JEG MÅ SI DET, JEG DIGGER DEM! Jeg har hatt lyst til å skrive om dem skikkelig lenge. Jeg pleier ikke høre så mye på "sånn" musikk til vanlig. Men i sommer da jeg ble kjent med en av de som spiller i bandet, trommisen, så måtte jeg jo høre på noen av sangene dems. Jeg digget sangene med en gang. De hadde akkurat starta å spille, men hadde allerede laget sanger. Og nå har sangene dems flere tusen 'views' på youtube, myspace osv... Og i USA er det en konkurranse som foregår i hele USA hvor du kan stemme fram din favoritt. Og der ligger de på 4 plass (de lå på 2 plass før). Vinneren vinner en stor tourne i USA. Den øverste sangen heter The Creature og den under heter Timelines. Begge sangene har de laget helt selv. Det hadde vært skikkelig snillt om dere stemmte på dem HER.

Hva synes du om bandet?
Hadde du hørt om battleofbands? 

Publisert: 02.apr.2011 @ 20:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Ny header
Den er bare midlertidig, men hva synes du?

 

 

Publisert: 02.apr.2011 @ 00:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

What are words?

 

De fleste har sikkert hørt denne sangen alt. Den er helt sykt fin. Og historien bak den er kjempe trist. Chris Medina, som synger, synger om han og hans forlovedes historie. De jobbet sammen på en cafè, og forlovet seg. Noen uker etter han hadde fridd, havnet forloveden hans i en alvorlig bilulykke. Den gjorde at hun fikk en alvorlig hjerneskade. Skikkelig trist.

-Synes du også at "What are words" er en helt fantastisk  fin og trist sang? 

Publisert: 01.apr.2011 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 8
hits