Link Link Link Link Link Link

Arkiv måned: januar 2011

Long time no see.

Hei! Tenkte at jeg skal starte å blogge igjen i morgen, kanskje. Så derfor slenger jeg bare ut et natta innlegg nå! I dag var klassen i kongsberg, det var kjempe koselig. Jeg filmet en del, og tok noen bilder. Men siden Espen hjalp meg med å ta bilder, så har han kameraet mitt. Derfor stjeler jeg noen bilder fra Marja sin FB!Etter "skolen" kom Karoline hit, og nå har vi sett 5 episoder av Kyle XY. Haha, vi er heelt avhengi av det begge to! Klarer nesten ikke å vente med å se flere episoder!

Publisert: 31.jan.2011 @ 21:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Bloggpause

Bare sier ifra at jeg ikke kommer til å blogge så mye framover, vertfall ikke fram til mandag. Skal nemlig på hyttetur, jippi! Nå har eg nettopp kommet hjem fra skoleball, så nå er jeg kjempesliten. Hadebra : )

Publisert: 20.jan.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Prom night!

Logger fort av og på PCen nå. Skal masse i dag, skal pakke nå, så skal jeg være hos Christina om en time. Vi skal nemlig ordne oss til skoleballet sammen! Det blir kjempe koselig. Gleder meg kjempe mye til skoleballet. Snakkes!

Hva skal du i dag?

Publisert: 20.jan.2011 @ 15:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Topp 5 sanger


Bruno Mars - Just The Way You Are


Rihanna Ft.David Guetta - Whos That Chick


David guetta - memories


Bruno Mars - Billionaire


Welcome To My Life - Simple Plan

Hva heter din yndling sang?

Publisert: 19.jan.2011 @ 21:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

pakke pakke pakke

Nå har jeg kommet hjem fra trening. Så nå skal jeg pakke til hyttetur i helgen. Jeg hadde egentlig tenkt å pakke i morgen, men da tenkte jeg ikke over at i morgen er det skoleball. Jeg vet enda ikke helt hva jeg skal ha på meg. Eller egenltig har jeg bestemt meg, men jeg har egentlig ikke lyst  til å bruke den. Haha, sikkert utrolig mange som har hatt samme problemet som meg. At de ombestemmer seg helt på slutten om hva man vil ha på. Haha.


Alle bildene er tatt fra verandaen.

Nå går jeg og pakker jeg! Har du hatt skoleball?

Publisert: 19.jan.2011 @ 20:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Dream sweet dreams

Nå går logger jeg bare fort inn på PCen for å si natta til alle sammen. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si, kan ramse opp dagen min. Skole, hjem, lekser, venner, sett film, men det var ikke veldig spennende å lese det heller sikkert? hahah.


Erlend og Hector har tegne skills.  Nå legger jeg meg, god natt alle søte lesere!


Hva har du gjort i dag?

Publisert: 18.jan.2011 @ 22:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Jeg vil lese trenings blogger!

Har bestemt meg for å starte å trene på trenings senter. Jeg trener jo 2 ganger i uka fra før, men jeg har lyst til å trene på senter også. Mamma har sakt at jeg får lov til å starte, så jeg gleder meg skikkelig. Men jeg er ikke helt sikker på hvor jeg skal trene enda. Siden jeg skal starte å trene, så har jeg lyst til å lese noen treningsblogger også, bare for å se hva slags typer trening andre gjør osv.

1 år gammelt.

Hva blogger du om?

Publisert: 18.jan.2011 @ 17:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

One Three Hill and Kyle XY

day 5 - favorite movies

Jeg digger One Three Hill og Kyle XY. Jeg ser på One three hill nesten hver eneste dag, og synes det er kjempe kult! Før var jeg nesten avhengi av det, og jeg klarer ikke være avhengi av ting. Så jeg sluttet å se på det en liten stund. Men jeg synes serien er så sykt bra!
Kyle XY, så jeg for kjempe lenge siden, men så hadde jeg ikke tid til å se på det lenger. Jeg synes at det er den beste serien jeg noen gang har sett. Ja, den slår one three hill. Haha. I går lasta jeg faktisk ned alle sesongene. Selv om jeg har sett nesten hele sesong en og to, så skal jeg se på de til uka en gang. Jeg gleder meg allerede kjempe mye til å se det, siden det er så lenge siden jeg så det sist!
Ser du på noen av disse seriene?

Publisert: 18.jan.2011 @ 15:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg savner sommer med venner og språkreise

day 4

Jeg savner sommeren helt sykt! Sommeren er den beste tiden på året. Det beste jeg vet er å være sammen med vennenene mine på stranda, å bare ligge på gresset å slappe av å sole seg. Det er så herlig å bare være der, å ha det gøy. Også synes jeg det er så koselig å bli kjent med nye folk. Noen av mine aller beste venner har jeg blitt kjent med på sommeren. Og jeg elsker å reise i sommerferiene.De to siste sommerene har jeg vert på språkreiser i Østerrike og Ecuador. Jeg dro med denne organsisasjonen. <---- link Det var helt fantastisk. Jeg gleder meg til neste sommer da skal jeg besøke en av de jeg møtte der, og kanskje en av de kommer til meg også. De språkresiene ga meg venner for livet, mange av de snakker jeg med hver eneste dag på FB og skype!


Hvilken årstid liker du best?

Publisert: 17.jan.2011 @ 21:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Use Me - Daisy


Jeg fikk ikke sett på MGP. Men jeg kunne ønske at jeg gjorde det, dere skjønner det ene bandet er fra Moss. De er sykt flinke, har sett de spille et parr ganger her i moss. Det er kjempe kult at de kom videre. Jeg skal stemme på de. Bare tenk på at de er så unge og så flinke, bare det synes jeg er grunn nok til å stemme på dem! Jeg digger sangen dems!

Stemmte du på de i MGP?

Publisert: 17.jan.2011 @ 19:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Hvilken hårfrisyre er finest?

I dag var jeg på skolen første gangen på en hel uke. Det var skikkelig koselig å møte alle sammen igjen! Men nå når jeg har kommet hjem, har jeg klart å bli syk igjen! Jeg har gått sykt lei av å være syk. Så nå skal jeg konse 100% på å bli frisk igjen! Derfor skal jeg slappe av i hele dag og se på film med mamma.


1 år siden


8 måneder siden.

Nå låner jeg PCen til pappa, det er litt morsomt å se på alle de gamle bildene. Jeg fant de to bildene over her nettopp. Synes jeg ser helt lik ut nå også jeg. (headeren er av hvordan jeg ser ut nå.) Jeg lurer litt på om jeg skal klippe pannelugg igjen. Det var litt fint, men er ikke sikker på om jeg tørr. 

Synes du panne lugg er kult?

Publisert: 17.jan.2011 @ 18:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 11

Nye sko


Har bare en ting å si, jeg ELSKER disse skoene. Høye heler er kjempe fint. Kunne ønske jeg var 10 cm lavere, så hadde jeg ikke følt meg 100 m høy når jeg bruker de. Har du også dilla på høye heler?

Publisert: 16.jan.2011 @ 20:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

My 2 favorite sungs today

day 3

Listen to your heart


Get Over It - Avril Lavigne

What do you think?


Publisert: 16.jan.2011 @ 17:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Day 2 - a funny video


Denne videoen er mye morsommere om man skjønner hva den handler om. (siden den er spansk, er det kanskje vanskelig å skjønne). Den handler om to jenter som skal vaske huset, og alle pliktene sine.  Grunnen til at jeg liker den så godt er at humoren i den er veldig intern mellom en venninne og meg. Vi har helt syk humor når det gjelder youtube filmer. Det er en av de teiteste videoene jeg har hørt, men får fortsatt latterkrampe hver gang jeg hører den! Har du også masse intern humor med vennene dine?

Publisert: 15.jan.2011 @ 15:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

Taco night with my sister

God kveeld! I dag dro jeg og så på basket treninga. Jeg hadde kjempe lyst til å dra, men det gikk jo ikke. Når jeg kom hjem derfra ordnet lillsøstra mi og jeg taaaco! Tacoo is my favorite. Det var kjempe koselig. Vi satt å så på "gullrekka" på NRK1 som mamma kaller det, og nå sitter vi her sammen.

Hmm... Liker du TACO?

Publisert: 14.jan.2011 @ 23:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

10 days challenge

Det er kjempe mange som er med på10  challenge, så hvorfor skal ikke jeg prøve også? Hihi^^

1 - En sang som passer til humøret.
2 -En morsom youtube-video.
3 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
4 - Noe du savner.
5 - Din favorittfilm/TV-serie.
6 - Din verste uvane
7- Et sted du vil til akkurat nå.
8 - Der du vil bo om 5 år.
9 - Et bilde du har tatt som du er stolt av.
10 - Et vakkert minne.

Starter med dag 1 nå. Også omformulerer jeg spørsmålet litt. Fordi denne sangen  har jo egentlig ikke noe med humøret å gjøre, har bare fått helt dilla på  den! :)

Justin Bieber - Pray  What do you think?

Publisert: 14.jan.2011 @ 19:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg, en blomst? Nei, aldri!


Om noen lurte var det lillesøstra mi som bestemte overskriften. Hva synes du om bildet?

Publisert: 14.jan.2011 @ 13:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

i just woke up from a fuzzy dream....

God morgen! Overskriften er litt random. Nå er det snart en uke siden jeg var på skolen, og jeg har fortsatt ikke blitt bedre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men jeg savner skolen! Ikke missforstå, jeg savner ikke det å jobbe i timene og det der, men jeg savner det sosiale. Det eneste jeg gjør når jeg er hjemme er; drikke varm honning med sitron, sitte ved (ikke på) PC'en, se på TV, og ta bilder. Hørtes ikke det ut som en spennende dag/uke?  ✿

i have always wanted a twin sister....

Har du også savnet skolen før?

Publisert: 14.jan.2011 @ 10:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Good night &#10047;

Nå har jeg skypa med ei venninne fra Spania i en time. Men siden jeg har halvveis mistet stemmen og halvveis høres ut som en hes gris i stemmeskifte, så var det nesten bare hun som snakket. Det var kjempe koselig å høre om hvordan hun hadde det. Det er merkelig at vi har så mye å snakke om, når det snart er et år siden vi så hverandre sist! 


Har fått dilla på de runningene på bildene mine, jeg. ✿

Har du hatt en fin kveld?

Publisert: 13.jan.2011 @ 23:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hvilket bilde synes du er finest?

Hvilket bilde synes du er finest?

Publisert: 13.jan.2011 @ 19:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Vidunderkuren for vondt i halsen....

... den kunne jeg trengt NÅ! Jeg har hørt at varm honning med sitron er kjempe bra for halsen, så jeg har drukket det den siste uken. Men det funker ikke. Og nå har jeg mistet stemmen helt! Jeg klarte ikke engang å svare når Ingrid ringte meg i sta! Så da måtte mamma snakke istedenfor.... Føler meg som en eller annen tegneserie figur som går rundt med penn og papir og mimer hva en vil. Haha

I tillegg til å være syk, har jeg bare loka(?) rundt hjemme å tatt masse bilder, legger ut flere etterpå!

Var du på skolen i dag?  
Hvet du om en vidunderkur for halsen?

Publisert: 13.jan.2011 @ 18:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

I'm baaack in black

Som du leste i overskriften så, skal jeg starte å blogge igjen! Grunnen til at jeg sluttet var jo at jeg ikke hadde tid lenger, og etter hvert så glemte jeg at jeg hadde bloggen. Men for en uke siden startet de fleste venninnene mine sine blogger opp igjen, så hvorfor kan ikke jeg også prøve? Nå er jeg syk i tillegg, så da har jeg ikke så mye å gjøre uansett! :)


awww, fikk muffinsen og kortet av noen venninner til jul. <3

Har du også hatt laaaaaaange blogg pauser?


Publisert: 13.jan.2011 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 5
hits